HUB > Internet - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: HUB > 3 weboldal. Kategória leírása: HUB

internet.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Mi a Hub ? - Szótár - PC Fórum
http://pcforum.hu/szotar/hub.html

Hálózati eszközök közös kapcsolódási pontja. A hubokat tipikusan helyi hálózatokban használják számítógépek és más eszközök összekötésére.

Mi a Hub ? - Szótár - PC Fórum
Hub (hálózat)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Hub_%28h%C3%A1l%C3%B3zat%29

A hub (ejtsd: háb) a számítógépes hálózatok egy hardvereleme, amely fizikailag összefogja a hálózati kapcsolatokat. Másképpen szólva a hub a hálózati szegmensek egy csoportját egyetlen ütközési tartományként láttatja a hálózat számára. Leegyszerűsítve: az egyik csatlakozóján érkező adatokat továbbítja az összes többi csatlakozója felé. Ez passzívan megy végbe, anélkül, hogy ténylegesen változtatna a rajta áthaladó adatforgalmon.

Hub (hálózat)
Rendszergazdai szolgáltatások
http://rendszergazda1.hu

Cégünk az informatikai és telekommunikációs szolgáltatások széles palettájával bír. Teljes körű hálózatépítést és irodai IT infrastruktúra karbantartást vállalunk. Ügyfelünk számára minden informatikai kérdésben naprakész tanácsot és ajánlatot tudunk adni. Levesszük a terhet a válláról, hogy Ön az üzlettel foglalkozhasson, és ne az informatikával bajlódjon.

Rendszergazdai szolgáltatások
Hirdetések
Oldal leírása
internet.wyw.hu: Bannercsere, FavIcon, Fórumok, HUB, Ingyenes Email, Ingyenes Tárhely. Keresők, Média, Oktatás, PageRank, RSS Button Generátor, Statisztika-TOP listák, Weblap szerkesztés, Blog, Zene letöltések.
Gyűjteményünkben 621 válogatott internet témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 621 | Várakozó linkek: 10 | Ajánlott linkek: 8 | Linkre kattintás összesen: 30700