Bannercsere > Bannerkészítés > Internet - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Bannercsere > Bannerkészítés > 3 weboldal. Kategória leírása: Bannerkészítő oldalak...

internet.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Banner készítés, google hírdetés
http://www.groundzero.hu/banner-keszites/

A banner-hirdetésnek nagy előnye a többi médiummal (TV, rádió, plakát stb.) szemben, hogy pontosan mérhető hányan látták és hányan kattintottak rá. Évek óta foglalkozom bannerek készítésével. Ügyfeleim között ép úgy megtalálhatóak kis, pár fős vállalatok és nemzetközi multi-cégek is (pl.: LG, Pannon, Hewitt stb.). Nagy tapasztalatra tettem szert a kialakított arculatok, hagyományos reklámok internetre történő átültetésében, valamint új kreatívok kidolgozásában is.

Banner készítés, google hírdetés
Banner készítés - nexum
http://www.nexum.hu/kreativ-media/banner-keszites

A banner az egyik leglátványosabb hirdetési forma, amelynek segítségével változatos, feltűnő, izgalmas és egyedi online reklámok készíthetőek. A hirdetésnek ki kell tűnnie a többi közül, mutatnia kell valami újat, izgalmasat, egyedit. A banner készítés elsődleges célja, hogy a banner kattintásra ösztönözze az érdeklődőt, interaktív banner esetében pedig aktív cselekvésre késztesse egy feladat vagy játék segítségével.

Banner készítés - nexum
Banner készítés - Webergoline
https://www.webergoline.hu/szolgaltatasaink/banner-keszites/

A legtöbb online hirdetési kampány szerves részét képezik a gif és/vagy a html5 bannerek. Örömmel segítünk ügyfeleinknek ezek megtervezésében és lefejlesztésében, hogy méltó módon hirdessék termékeiket és szolgáltatásaikat. A banner tervezés kapcsán rugalmasak vagyunk. A banner készítés történhet kapott kreatívok alapján (az ügyfél által küldött anyagok) de az sem jelent gondot, ha nincs konkrét elképzelés, illetve céges arculat. Egyedi banner fejlesztésben is otthon vagyunk, ilyenkor saját kreatív anyagainkat felhasználva találjuk meg az ügyfél számára legjobb megoldást, ami kitűnően illeszkedik a weboldalához.

Banner készítés - Webergoline
Hirdetések
Oldal leírása
internet.wyw.hu: Bannercsere, FavIcon, Fórumok, HUB, Ingyenes Email, Ingyenes Tárhely. Keresők, Média, Oktatás, PageRank, RSS Button Generátor, Statisztika-TOP listák, Weblap szerkesztés, Blog, Zene letöltések.
Gyűjteményünkben 621 válogatott internet témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 621 | Várakozó linkek: 10 | Ajánlott linkek: 8 | Linkre kattintás összesen: 30700